Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten

5A+B Katarina leest een Zweeds prentenboek voor (27/10/17)

Dat we in het vijfde leerjaar fantastische, talentvolle kinderen hebben, dat wisten de juffen en de meester ondertussen al.

Katarina, uit 5B, zette dit deze week nog eens in de verf door aan alle leerlingen van het vijfde leerjaar, de juffen en de meester van het 5de en de directrice voor te lezen uit een Zweeds prentenboek.

Katarina deed dit op een zeer toffe, interactieve manier waarbij ze telkens vroeg aan haar medeleerlingen of ze hadden begrepen wat zij had voorgelezen. Daaruit bleek dat we eigenlijk best wel wat woorden herkenden uit onze eigen taal. Maar om Zweeds te spreken zoals jij dat doet Katarina, daarvoor zullen we nog veeeeel moeten oefenen!

Tags:

vrije basisschool De Parel

  © Copyright 2017

  Vrije basisschool De Parel

  Contacteer ons

  Tel: 09/2308151

  Email: directie@deparelheusden.be

  Vestigingen

  Hoofdschool, Steenvoordestraat 13

  Wijkafdeling, Krekelstraat 18