5A + 5B: Gedichtendag (02/02/18)

February 5, 2018

Gedichtendag ging in het 5de leerjaar niet onopgemerkt voorbij. We deelden de klassen in 3 groepen en er werd klasoverschrijdend gewerkt. Bij juf Fien werkten ze aan een stiftgedicht. Hierbij kregen de kinderen een stukje tekst waarbij ze met een stift woorden schrappen. Wat overbleef werd een nieuw gedicht. Bij meester Bernard werd er nog geoefend voor het gedicht dat de kinderen muzisch moesten voorstellen. Verder kregen ze ook verschillende gedichten aangeboden waarbij ze snelle tekeningen moesten maken. Bij juf Nele werd muziek en poëzie gecombineerd. Een 'griezelig' gedicht van Luc Dupondt werd muzikaal vertaald.

 

 

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

April 20, 2020

Please reload

vrije basisschool De Parel

  © Copyright 2017

  Vrije basisschool De Parel

  Contacteer ons

  Tel: 09/2308151

  Email: directie@deparelheusden.be

  Vestigingen

  Hoofdschool, Steenvoordestraat 13

  Wijkafdeling, Krekelstraat 18