1KC: Papier hier! (02/10/18)

October 2, 2018

Proppen maken, proppen werpen, papiermannetjes op bezoek, papier scheuren met onze 2 vogels op een takje ; ) , papier prikken, stroken knippen, over papier springen, zingen over hoedjes van papier en ze ook vouwen, papiertorens bouwen in de bouwhoek, koken met papierbolletjes in de poppenhoek, racen over papieren autobanen in de autohoek, tekenen rond én in papier aan het krijtbord, aan verschillende soorten papier voelen in de boekenhoek, papieren IN de papiermand … Papier heeft geen geheimen meer voor ons!!

 

 

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten

April 20, 2020

Please reload

vrije basisschool De Parel

  © Copyright 2017

  Vrije basisschool De Parel

  Contacteer ons

  Tel: 09/2308151

  Email: directie@deparelheusden.be

  Vestigingen

  Hoofdschool, Steenvoordestraat 13

  Wijkafdeling, Krekelstraat 18