Uitgelichte berichten
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Recente berichten

1ste en 2de leerjaar: projectnamiddag 11.11.11 (09/11/18)

In bijlage de foto’s van de projectmiddag rond 11.11.11. in de 1ste graad. Nicole, Leen en Marijke zullen ook nog foto’s sturen. Die mogen onder dezelfde noemer geplaatst worden. Projectmiddag 11.11.11. in de 1ste graad Met een doorschuifsysteem kwamen de kinderen meer te weten over migratie. Bij juf Sophie en juf Marijke ging het over oorlogsvluchtelingen die dromen over vrede. Bij juf Leen en juf Nicole over feesten in andere culturen en elkaar groeten in andere talen, de rijkdom van migratie. [if !supportLineBreakNewLine] [endif]

vrije basisschool De Parel

  © Copyright 2017

  Vrije basisschool De Parel

  Contacteer ons

  Tel: 09/2308151

  Email: directie@deparelheusden.be

  Vestigingen

  Hoofdschool, Steenvoordestraat 13

  Wijkafdeling, Krekelstraat 18